Διοργανωτές

Δ.Σ.Ο.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) είναι διακοινοβουλευτικό όργανο που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων.

Στη Δ.Σ.Ο. συμμετέχουν κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες Κοινοβουλίων-μελών της οργάνωσης από: Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Εσθονία, Κύπρος, Καζακστάν, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ουκρανία και Φινλανδία καθώς και ομάδες βουλευτών από: Αυστραλία, Η.Π.Α., Ασία και Αφρική.

www.eiao.org

OrthPhoto

Το ORTHPHOTO αποτελεί ένα μοναδικό εγχείρημα και μια ιστοσελίδα που προβάλλει τόσο επαγγελματίες φωτογράφους όσο και ερασιτέχνες που θέλουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους, οι οποίες απεικονίζουν την ομορφιά της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης ανά τον κόσμο.

Το ORTHPHOTO περιέχει πάνω από 60 000 φωτογραφίες από 70 χώρες - από τη Βραζιλία στην Κίνα, από τη Ρωσία ως την Ουγκάντα​​. Ο δικτυακός τόπος προσελκύει πάνω από 1300 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες κάθε μέρα, και τώρα λειτουργεί σε 10 γλώσσες.

www.orthphoto.net

Πώς να συμμετάσχετε

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Οι καταχωρίσεις πρέπει να παραληφθούν έως τις 30 Ιουνίου 2021.